چطور میتونیم روی پرونده طلاق دستور به پزشک قانونی رو بگیریم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۸ #45817401

مادرمو هفت سال پیش بردیم با دست خودمون دادیم دست داماد و خواهر بخاطر اینکه از خودش اختیاری نداشت نمیتونست از خودش و مالش دفاع کنه. الان خواهره داره از طریق سادگی مادرمون استفاده میکنه و وعده حقوق تامین اجتماعی پدربزرگ و بهش میده و تمام مال و اموالشو زده بنام خودش و داره میفروشه. دادگاه طلاق هم تازه به مرحله داوری رسیده که میخایم مادرمونو ببریم پزشک قانونی تا اثبات حجر بشه. اما برده مادرمونو جا داده و با پول مادرمون وکیل گرفته واسه طلاق.
چطور میتونیم روی پرونده طلاق دستور به پزشک قانونی رو بگیریم تا پرونده طلاق به مرحله بعد نرسیده؟
تشکر

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پرسشتان بسیار مبهم میباشد چرا که پرونده طلاق ارتباطی به مادر شما ندارد
تقاضای صدور حکم نمایید و متعاقبا درخواست ارجاع به پزشکی قانونی را بنمایید،در صورتی که محجور بودن مادرتان اثبات شد پس از صدور حکم حجر اقدامات بعدی را میتوانید انجام دهید

منظور از حجر عام آن است که شخص به طور کلی از اجرای حق و انجام دادن اعمال حقوقی ممنوع باشد مثل حجر مجنون که حجر عام است چرا که دیوانه در کلیه امور خود ممنوع از تصرف است.
لدا باتوجه به توضیحات شما درسوال مادر محجور نیست

سلام
پرونده طلاق ارتباطی به مادر شما ندارد
شما باید تقاضای صدور حکم نمایید و متعاقبا درخواست ارجاع به پزشکی قانونی را بنمایید
پس از صدور حکم حجر اقدامات بعدی را میتوانید انجام دهید

سوال به درستی طرح نشده موضوع طلاق خیلی مبهم میباشد در این مورد توضیح بدید