مهریه عند الاستطاعه به مبلغ ۲۰ میلیون تومان چگونه پرداخت میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۸ #45785082

آیا میشه مهریه عند الاستطاعه به مبلغ ۲۰ میلیون تومان طلاق داد و بعدا یا هر وقت وجه بیاد حساب طرف توقیف بشه؟ یا نه همسر طلاقه نمیشه داد تا هر وقت مهریه را جور کرد

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عندالاستطاعه به معنای, نپرداختن دین نیست اگر ترتیبی برای پرداخت آن ندهید, امکان دارد جلب, شوید

بسمه تعالی : فرض سوال مذکور باید خدمت شما عرض کنم : اصولا مقوله طلاق با مهریه دارای دو بار حقوقی متقابل است و از نظر قانون گر چه به تلاقی هر دو میرسد اما کاملا از هم متفاوت است زیرا طلاق از مقوله های غیر مادی ست و مهریه از مقوله های مادی و اگر بعضا در یک دادگاه به آن رسیدگی میشود حتما در رای صادره خواهید دیداکه منجزا رای صادر میگردد .. فقط در یک مورد به شرح ذیل قطعا توامان رسیدگی میگردد
نکته :در یک صورت مهریه و کلیه حقوق زن ابتدا باید پرداخت گردد و آن زمانیست که زوج یک طرفه بدون موافقت زوجه دادخواست طلاق صادر کند و عذر موجهی نداشته باشد ...که همین مرتبه برای زوجه به شیوه دیگری که دارای شباهت زیادی با مورد فوق میباشد با عنوان عدم امکان سازش و طلاق خلع که با بذل مبلغی که معمولا از مهریه به تهاتر محاسبه میشود متصور بوده که البته دارای شرایط سخت تری است نسبت به طلاق توسط زوج ..
لذا در پاسخ شما این نتیجه منتج میگردد که : اگر زوج دادخواست طلاق صادر نماید تفاوتی در عندالمطالبه و عندالاستطاعه نیست و مهریه با هر دو عنوان در این حالت تبدیل به پرداخت دفعتا واحد تبدیل میشود و مضافا اینکه در زمان تقاضای طلاق از جانب زوج، حقوق دیگری از زوجه نیز باید پرد اخت گردد از جمله ، تصنیف ،اجرت المثل ، نحله و ....

سلام وصول مهریه عند الاستطاعه مشروط به احراز استطاعت زوج و معرفی مال از طرف زوجه می باشد و ربطی به طلاق ندارد..حتی اگر طلاق از طرف زوج باشد نیز باید استطاعت مرد مبنی بر پرداخت مهریه محرز شود..