حضانت در صورت خیانت شوهر با کیست؟

پرسیده شده
۳۳ پاسخ ۳,۴۸۳ #45779094

میخواستم بدونم میشود حضانت ۲ فرزند زیر ۷ سال و بالای ۷ سال را در صورت اثبات خیانت شوهر با اسکرین شات و مواردی دیگر گرفت یا هیر

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ،مواردیکه عنوان نمودید در صورتی که فساد اخلاقی شوهر اثبات گردد و این مورد باعث این بشود مصلحت کودک به مخاطره بیندازد با شرایطی سلب حضانت خواهد شد در غیر اینصورت ارتباطی نخواهد داشت.ضمنا حضانت تا سن ۷ سالگی با مادر خواهد بود

با سلام .حضانت فرزند تا سن هفت سالگی با مادر است پس از آن با پدر تا سن بلوغ .خیانت به استناد اسکرین شات از موارد سلب حضانت نیست.

حضانت فرزند تا ۷سالگی با شماست و در صورت خیانت همسر
باید برای بچه ۷ساله پرونده سلب حضانت باز کنید

بادرودوسلام ازموارد و مصادیق عدم صلاحیت نمی باشد.

سلام در کل ارتباطی ندارد مگر فساد اخلاقی ثابت شود.

اظهارات و مدارک شما از مواد سلب حضانت زوج نمی باشد. با این حال حضانت تا هفت سالگی با مادر است و پس از هفت سالگی تا زمان بلوغ با پدر، مگر خلاف ان توافق شود و یا به حکم دادگاه پدر سلب حضانت گردد.

حضانت تا هفت سال با مادر است و صرف موضوع طرح شده در سوال باعث سلب حضانت نمی باشد