آیا با اثبات اینکه سه ماه تاریخ مبایعه نامه صوری تنظیم شده است وکالتنامه هم باطل میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۷۸ #45742606

سلام بنده آپارتمانی را فروخته ام که وکالت محضری به فروشنده داده ام. چند مدت بعد از وکاتنامه جهت محکم کاری مبایعه نامه ای را در بنگاه تنظیم نموده ایم که تاریخ آن را یک ماه قبل از وکاتنامه زدیم. در واقع تاریخ مبایعه نامه سه ماه با تاریخ تنظیم آن غیر واقعی است. حالا زوجه همسر بنده حق و حقوق خود را مطالبه کرده و شکایت جعل تاریخ مبایعه نامه مطرح کرده است. در صورتی که تاریخ وکالتنامه و مبایعه نامه قبل از دادخواست ایشون و محکومیت بنده است. بنده در دادگاه کیفری جعل واقعیت رو نگفتم و بیان داشتم که تاریخ مبایعه نامه حقیقی است و یک ماه بعد از مبایعه نامه وکالت به خریدار داده ام. و حدود یک سال است از تاریخ وکالتنامه و مبایعه نامه گذشته است.
آیا جعل انجام داده ام؟
آیا صوری بودن تاریخ مبایعه نامه قابل تشخیص است؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کارشناس رسمی دادگستری در رشته خط شناسی و جعل تقدم و تاخر اسناد را براساس متن و خط و جوهر تشخیص خواهد داد .