با گم کردن مدارک، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۰ #45692647

سلام خسته نباشید
بنده تازگی مدارک شناساییم رو گم کردم. جهت گرفتن عابر بانکم به بانک رفتم همراه شناسنامه هوشمندم که بانک جهت تعویض کارت اقدام نکرد و کل مبلغ پولامم داخل همون کارته میشه یه راه واسم بزارید که کارم درست شه؟
در ضم من تهران هستم بچه شهرستانم و کارتم نباشه باید تو خیابون بخوابم ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید به کلانتری محل مراجعه و این موضوع را اعلام نمایید تا پرونده ای ثبت شود واگر در اینده از مدارک سواستفاده شد برایتان مشکلی ساز نشود..درخصوص مدارک باید مراحل اداری را با نامه کلانتری و دستورات لازم قضایی انجام دهید و تقاضای المثنی نماییدیا با دستورات قضایی می توانید از بانک در خواست برداشت نمایید

بامراجعه به شورای حل اختلاف محلی که مدارک را مفقود کردید اعلام مفقودی نمایید و نامه ایی جهت ارائه به ادارات مربوط به مدارک اخذ نمایید