مهریه اجرا نگذاشته، آیا بنده باید شروع کنم به سکه دادن؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۰ #45685634

با سلام و عرض ادب خدمت شما بزرگواران.
بنده ۲ سال هست عقد میباشم ولی خانمم حق حبس انتخاب کرده است ‌. بنده ماهانه مبلغی واریز میکنم جهت جلوگیری از شکایت ترک انفاق .
ایشون حق حبس استفاده میکند ولی مهریه اجرا نگذاشته، آیا بنده خود به خود باید شروع کنم به سکه دادن؟ ایشون به من ضررهای مالی و .... زیاد وارد کرده نمیخواهم طلاقش دهم .
آیا عدم درخواست مهریه ار ایشون و همین حالت ادامه دادن امکان دارد حق طلاق رو قاضی به ایشون بدهد؟
بنده منزل مستقل فراهم کرده ام
نفقه مرتب واریز میکنم .
ممنون میشم کمکم کنید . سپاس

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
طبق ماده "۱۰۸۵"قانون مدنی:زن میتواند تا مهریه به او تسلیم نشده است از ایفای وظایفی که در مقابل شوهر دارد امتناع کند.
پیرو این ماده زوجه میتواند از ایفای وظایف خود خودداری کند مشروط براینکه مهریه او حال باشد و این امتناع مسقط حق نفقه نخواهد بود.بنابراین نفقه زن در دوران حق حبس همچنان پابرجاست و زوجه میتواند علاوه بر اینکه مطالبه مهریه کرده است نفقه اش را دریافت کند.
برای جلوگیری از هرگونه تضییع حقی در آینده از سوی زوجه مبنی بر عدم دریافت نفقه و همینطور مهریه بهتر است که به صورت رسمی رسید از زوجه دریافت کنید.

سلام
تا زمانی که مهریه پرداخت نشود ایشان میتوانند از حق حبس خود استفاده کنند و شما بدون صدور اجراییه هم میتوانید مهریه ایشان را پرداخت نمایید.

با سلام
با استفاده از حبس حقوق مالی زوجه ازجمله نفقه و مهریه باید داده شود

درود
تا زمانی که نفقه را پرداخت نکنید ایشان می توانند تمکین نکنند.

باسلام
بااستفاده از حق حبس باید تمام حقوق مالی اعم از نفقه ومهریه داده شود تا تمکین کند