ورثه از ارثی که به من میرسد، ناراضی اند، چه پیش خواهد آمد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۹۰ #45673352

سلام
سوال اول
اینکه ساختمانی در وصیت نامه توسط پدرم برای من وصیت شده است که با توجه به اینکه بیشتر از ثلث مال است و ورثه ناراضی اند یک سوم آن به من می رسد؟
و اینکه با اینکه هنوز سند به نام من طبق یک سوم نخورده است آیا اجاره هایی که حاصل از آن ساختمان به دست آمده است باید آن با همان شرط یک سوم به من برسد؟
سوال دوم
اینکه راهی وجود دارد که رای دادگاه تجدید نظر زودتر برسد؟
مثلا حضوری برویم یا راه دیگری؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
وصیت در صورت احراز صحت و سقم وصیت‌نامه تا ثلث ( یک سوم) اموال متوفی نافذ است.

سلام دوست عزییز بله همان یک سوم به شما می رسد و اجاره نیز مشمول یک سوم است معمولا رفتن حضوری تاثیر دارد

همان یک سوم از ساختمان به شما میرسد به انضمام سهم الارث و اجاره هم به همین صورت است

سلام
وصیت متوفی فقط نسبت به ثلث کل ماترک پذیرفته است و مازاد بر ان باید تنفیذ شود لذا ساختمان باید در کنار الباقی ترکه ارزیابی شود و ثلث ماترک احراز گردد تا بتوان میزان سهم شما و میزانی که نیاز به تنفیذ وراث دارد احراز شود و اجاره بها نیز برراساس همان میزان دریافت مینمایید
صدور رای تجدیدنظر اصولا زمان بر است اما میتوانید لایحه ای با موضوع تقاضای تسریع در رسیدگی بگذارید

وصیت تا ثلث ( یک سوم ) آن نیازی به تنفیذ ( رضایت و قبول ) توسط ورثه متوفی ندارد . اما اگر بیشتر از یک سوم باشد، برای اینکه اجرا شود ورثه باید به آن رضایت داشته باشند و به اصطلاح آن را تنفیذ نمایند .
همچنین ، در صورتی که وصیت به نفع یکی از ورثه باشد ، علاوه بر آنچه که به موجب وصیت به این شخص تعلق می گیرد ، در ارث نیز سهیم خواهد بود و وصیت باعث محروم ماندن از ارث نخواهد شد .

با سلام مازاد بر یک سوم نافذ نیست و این شامل عین ساختمان و منافع ان(اجاره) هم می شود ....رای دادگاه تجدید نظر بستگی به قاضی پرونده و نعیین وقت جلسه رسیدگی و صدور رای داره

پدر شما فقط حق وصیت در یک سوم امواالش را دارد
اصولا دادگاه تجدید در اینگونه پرونده ها تشکیل جلسه میده