با این حال دستور تخلیه در ایام کرونا صادر میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۶۱۳ #45672879

با سلام
یک واحد آپارتمان دو سال پیش کرایه دادیم و خودمون مستاجریم. با بیکار شدن همسر قادر به دادن اجاره خانه نیستیم و قصد داریم برگردیم به خونه خودمون(قولنامه معتبر داریم از صاحبخانه )
دوم اینکه خانه را آقایی دادیم که با خانم برای بازدید آمدن و گفتن تازه عروس دامادیم . با تحقیق فهمیدیم این آقا مجرد هستن و توی محله دیگه با خانوادش زندگی میکنه و این خانه را فقط برای آخر هفته برای دورهمی و... با دوستاش کرایه کرده و اصلا در آن سکونت ندارد و با پایان قرارداد قصد تخلیه ندارد میشه ادعای استفاده نامتعارف از ملک کرد؟
آیا برای ایام تصرف میتونیم جریمه که داخل قولنامه هست طلب کنیم یا بخاطر کرونا بخشیده میشود؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اصل بر قانونی بودن افعال توسط اشخاص و دادگاه ها جهت صدور رای میباشد و قانونی مبنی بر منع تخلیه مکان استیجاری به دلیل بیماری کرونا در مجلس قانونش تصویب نشده