چجوری باست از خودمون دفاع کنیم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۴۶ #45660085

سلام ملکی رو اجاره دادم اما مستاجر سه ماهه پول نداده اما قرار داد سر نیومده و در قولنامه هم ذکر شده که اگه یک ماه پرداخت نکنه موجر میتونه دستور تخلیه بگیره
در جلسه اول رسیدگی که مستاجر حضور نداشت به قاضی گفتم برای پسرم میخاد و بازپرس اولیه گفت حتما باست متاهل باشه و فرزند هم داشته باشه یا باید شاغل باشه
و چون در شهرستان دیگه منزل اقوام هستیم گفتم برای خودم میخام قاضی گفت باید اجاره نامه بیاری
خلاصه انگار که همه جوره با مستاجر هماهنگ بود
ایا باید بگیم حکم تخلیه یا دستور تخلیه قبل از موعد و به علت پرداخت نکردن اجاره
حالا نه پسرم میتونه نه من که حکم تخلیه بگیریم
چون ما اجاره نامه نداریم و همینجوری منزل بستگانیم و بستگان ما قصد دارن ملک رو بفروشن و عذر مارو خاستن
البته جلسه اول بود
در جلسات بعدی چجوری از خودمان دفاع کنیم لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام اقدام به تقاضای صدور دستور تخلیه نمایید.

با درود تقاضای صدور دستور تخلیه مطرح بفرمائید

باسلام
با استناد به تخلف از شرط قراردادی تقاضای صدور دستور تخلیه بگیرید.

با سلام
صدور دستور تخلیه صرفا منوط به انقضای مدت اجاره است. در صورتی که در قرارداد چنین شرطی ذکر نموده اید باید صدور حکم تخلیه را بخواهید که زمان بیشتری نیاز دارد (در مقایسه با دستور تخلیه)
موفق باشید

نیاز ضروری خودتان به منزل میتواند مصوبه ستاد کرونا رو بی اثر کند و نیز توصیه میکنم حتما از طریق دفتر خدمات قضائی لایحه دفاعیه ارسال کنید روی پرونده تا قبل از صدور رای شورا.

شما بگید مصوبه کرونا در خصوص زمانی است که مستاجر تعهدات خود را عمل نموده باشد و اینجا اجاره پراخت نکرده است

باید علت را عدم پرداخت اجاره و استناد به قرارداد اجاره ذکر نمایید