آیا میتوانم حکم برائت بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۸ #45659328

بنده کارمند بانک --------------هستم.. بانک از بنده به اتهام جعل کارت عابر بانک مشتری و برداشت از حساب مشتری توسط شخص ناشناس به مبلغ ۸۰ میلیون و جعل گواهی پزشک شکایت نموده است.. به طوری که صدور کارت توسط کاربری همکار بنده و فعال سازی هم توسط همکار دیگری با کد کاربری خودشان در یکی از شعبه ها بانک انجام شده است.. و برداشت از این حساب در استان قزوین انجام شده است. به طوری که برداشت کننده وجه ناشناس است و بنده چند بار مواجه حضوری و چهره به چهره در استان قزوین جایی که از کارت مشتری برداشت شده بود شدم و صاحبان مغازه طلا فروشی که با این کارت طلا خریده بودند گفتن بنده نبودم.. و در استان قزوین چهره سارق که توسط فیلم دوربین گرفته شده بود ناشناس است. و با این کارت این شخص ناشناس به همراه طلا فروش میرن داخل بانک قزوین و از داخل بانک کارت به کارت به حساب طلافروش انجام می‌شود.. در واقع کارمند بانک قزوین بدون احراز هویت کارت به کارت انجام می دهد و بانک هم از طلا فروش و کارمند بانک قزوین شکایت نموده است.. البته بانک در ابتدای شکایت بدوی از شخص ناشناس شکایت کرده بود.بعد از دو سال اطاله دادرسی بانک به بنده اتهام وارد نمود و از بنده شکایت کرده است.. در تاریخ صدور کارت بنده مرخصی استعلاجی بودم و پزشک متخصص به بنده گواهی داده بودند.. و حراست بانک با کپی گواهی پزشک نزد دکتر رفته و در آنجا دکتر را تحت فشار قرار داده که بنده فردی اختلاس گر هستم و دکتر ناچارا گفته بود کپی گواهی جعل است.. و دادگاه بدوی هیچ تحقیقی از دکتر یا ارسال به کارشناس خط انجام نداده بود..گزارش کارشناس رسمی دادگستری در زمینه رایانه این بود که نمی توان به ضرس قاطع در خصوص کارکرد بنده در تاریخ صدور کارت اظهار نظر کرد.. و فیلم دوربین مداربسته هم مربوط به تاریخ دیگری است.. البته یک فیلم را کارشناس اظهار کرده بود بنده در شعبه ای غیر شعبه صدور کارت آنجا بودم.. ادله بانک اظهارات کارمندان صادر کننده و فعال کننده کارت بود که اظهار کرده بودند در تاریخ صدور کارت بنده فقط در شعبه حضور داشتم.دادگاه بدوی با توجه به اینکه بانک قبل از طرح شکایت پول مشتری را واریز کرده بود و پرونده شاکی خصوصی ندارد.. بدون هیچگونه تحقیق و بررسی کامل پرونده و بدون توجه به دلایل بنده بعد از ۲ سال یکباره وقت رسیدگی و آخرین دفاع را اخذ کردن و بابت اتهام جعل کارت بانکی مبلغ ۵۰۰ هزار تومان جریمه در حق دولت و بابت برداشت وجه توسط شخص ناشناس مبلغ ۳ میلیون جریمه در حق دولت و رد عین مال و بابت جعل گواهی پزشک تعلیق دادند که اشد جرم قابل اجرا است.. و بابت کلاه برداری و اختلاس و خیانت در امانت به علت فقد دلیل و انکار شدید بنده حکم برائت صادر کردند.پرونده الان در دادگاه تجدید نظر مطرح است و وقت نظارت هم اول آذر هست.. بنده در شورای حل اختلاف بابت گواهی پزشک تامین دلیل کردم و کارشناس رسمی دادگستری در زمینه خط و امضاء اظهار کردن گواهی اصل و جعلی نیست.. و از منشی پزشک که گواهی را نوشته بود استکتاب کردن و ایشان اظهار کردن بانک یک گواهی جعلی آورده بود ما هم نوشتیم جعل است و فایل صوتی هم موجود است.. و دو نفر شاهد هم بصورت استشهادیه شهادت دادن که بنده از پزشک مرخصی گرفته بودم.. که متاسفانه دادگاه بدوی تخلف کرده بود.. بنده گزارش کارشناس و تامین دلیل را تقدیم دادگاه تجدید نظر کردم.. به نظر شما آیا بنده برائت می گیرم؟ 🙏🙏🙏

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

لایحه خود را به استناد دلایل ذکر شده در سوال تهیه و در جلسه دادگاه دفاع کنید با توجه به دلایل احتمال زیاد رای به نفع شما خواهد بود

با سلام
کاربر گرامی معروض میدارو که در کل ماجرا مقصر انکار پزشک وتایید جعل بودن در دادگاه بدوی بوده که باعث تشهید ذهن قاضی وعلم قاضی بر گناهکار بودن شماگردیده است وحالا که ثابت کرده اید که جعلی نیست واین جواب که پزشک ارایه نموده محکمه پسند نیست که به صرف اظهارات ذینفعین پرونده که شما را اختلاسگر خطاب کرده اند وایشان هم تایید کند وبا آبرو وحیثیت شغلی واجتماعی شما بازی گند وشما میتوانید حتما از همان پزشک شکایت نموده واعاده حیثیت کرده ودر کل ان شاءالله با توجه به مراتب ارسالی احتمال قوی در تجدید نظر قضات خیلی مجرب حضور دارند وشما تبریه میشوید.

سلام. ادله شما به نظرم،کافی و محکمه پسند است؛ اما درنظر داشته باشید، آنچه مهم است اقناع قضات تجدیدنظر است. برای جلسه رسیدگی لایحه ای مستدل و مستند به دادگاه ارائه دهید