کارفرما قصد دارد به اجبار بنده را بازنشست کند؛ آیا ایشان این اختیار را دارند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۴۸ #45644693

با سلام
بنده ۲۸ سال سابقه پرداخت بیمه و ۲ سال سربازی را دارم آخیرن به سن ۵۰ سالگی رسیده ام
پرسنل رسمی شرکت می‌باشم
ممنون از پاسخگویی

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
قبل از موعد بازنشستگی اجبار بازنشستگی خلاف قانون است

اصلاح می کنم اجبار به بازنشستگی قبل از موعد خلاف قانون می باشد.

اجبار به بازنشستگی قبل از موعد خلاف قانون بوده می باشد.

با سلام و احترام
چنانچه بیمه تامین اجتماعی باشید روند بازنشستگی از طریق بیمه انجام میگیرد و تحت شرایط درج شده در قانون ولی چنانچه تابع بیمه های دیگر صندوق ها هستید باید رجوع گردد به قوانین آنها
موفق باشید

قبل از موعد مقرر برای بازنشستگی امکان این امر برای کارفرما وجود ندارد و درصورت این اقدام ب هر نحو،شما میتوانید از طریق دیوان تخلفات اداری شکایت خود را مطرح و پیگیری نمایید

سلام و درود، کارفرما در این مورد اجازه ای نداشته و در صورت تخلف وی ، می توانید به اداره کار و در نهایت دیوان عدالت اداری مراجعه نمایید؛ موفق باشید.

اجبار به بازنشستگی قبل از موعد خلاف قانون بوده و کارفرما نمی تواند اقدام کند