تامین وسایل زندگی به عهده زوج است؟

پرسیده شده
۳۴ پاسخ ۴۱۰ #45642399

باسلام بنده زوجه هستم میخام جهیزیمو جمع کنم و ببرم از خونه شوهرم ،چون نمیخام ایشون ازشون استفاده کنه،اگر شوهرم اعتراضی کنه بهش بگم خودش وسایل بخره تا برم باهاش زندگی کنم ،آیا حق همچین کاری دارم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بله مطابق لیست سیاهه صورت اموال اورده شده را میتوانید ببرید و تهیه ی وسایل زندگی قانونا با زوج میباشد

باسلام
طبق قانون تهیه وسایل زندگی با زوج هست

باسلام. بله، تهیه وسایل زندگی با زوج است.

سلام بله میتوانید ایشان ملزم به تهیه میباشند

سلام
زوج می بایست مسکن و وسایل لازم را تهیه نماید

سلام
مستند به ماده ۱۱۰۷ قانون مدنی:نفقه عبارت است از همه نیازهای متعارف و متناسب با وضعیت زن از قبیل مسکن، البسه، غذا، اثاث منزل و هزینه های درمانی و بهداشتی و خادم در صورت عادت یا احتیاج به واسطه نقصان یا مرض.
مستند به ماده ۱۱۰۶ قانون مدنی: در عقد دائم نفقه زن بر عهده شوهر است.بنابراین، شوهرتان نمی تواند مانع بردن جهیزیه بشود و باید وسائل زندگی را تهیه کند.

با سلام،اثاث البیت جزء‌ نفقه و قانونا بر عهده شوهر است .