توقیف اموال طبق قرار تامین خواسته چگونه صورت میگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۱۷ #45629743

با سلام زوج هستم
فردا اولین جلسه دادگاه مهریه هست و یک ماه قبل حکم قرار تامین خواسته صادر شده .
آیا فردا در دادگاه مهریه وکیل همسرم میتونه از قاضی درخواست کنه که بعد از اتمام جلسه با مامور بیان خونه بنده و اموالمو توقیف کنن؟اگر جواب مثبته آیا من میتونم بگم مثلا عصر من خونه هستم و ساعتی رو اعلام کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنین امری امکان پذیر نیست و اقدام به توقیف اموال پس از تشکیل پرونده اجرایی امکان پذیر است

با سلام
تامین خواسته صادر شده است و اکنون شما جلسه ی زسیدکی به بحث مهریه را در پیش دارید.
اخذ موضوع تامین خواسته که میتواند ملک یا حساب بانکی یا خودرو و یا غیره باشد ،زمانی به اجرا در می آید که دادکاه حکمی مبنی بر محکومیت شما صادر نموده و آن حکم نیز قطعی نیز شده باشد و وارد مرحله ب اجرا هم شود
پس با این توضیح ،باید عرض کنیم که خیر،نمیتواند بعد از جلسه اقدامی انجام دهد

خیر جهت توقیف اموال می بایست از طریق اجرای احکام اقدام نمود و ملک را با مراجعه به ثبت اسناد توقیف می نمایند