آیا شهادت شهود برای اثبات عدم پرداخت نفقه کافیست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۶,۸۹۰ #45616135

وقت تون بخیر بنده حدود۴ماه هست در منزل پدرم زندگی میکنم شوهرم اعتیاد به شیشه و هرویین دارد شکایت نفقه کردم که رد و ترک انفاق هم شکایت کردم قرار بر منع تعقیب شد که اعتراض زدم. در خصوص نفقه شهادت شهود داشتم که شوهرم مصرف کننده مواد هست و مخارج من رو نمیده و توهین و فحاشی میکنه و چندین باره‌م در حالت نعشگی اقدام به چاقوکشی و تهدید من کرده ‌‌من امنیت جانی در کنارش نداشتم . آیا شهادت شهود کافی نبود برای اثبات ندادن نفقه؟ چرا درخواست من رد شد؟ ولی شوهرمم تو این مدت صوری ترک کرده و عدم تمکین گرفته .
پیشاپیش ممنون از راهنمایی تون

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر شهادت از طرف بستگان نسبی نباشد بهتر است معمولا قضات شهادت افراد نسبی را وارد نمیدانند از طرفی اگر فرزندان محجور نباشند و خواسته مادر را تایید کنند بسا تاثیر بیشتر خواهد داشت یک پرونده مشابه در جریان بودم که زن توانست با شهادت فرزند بالغ خود مبنی بر عدم برداخت نفقه در جلسه اول حاکم شود

آنچه شهود گفته اند و تعارض شهادت شهود با یکدیگر در اثبات دعوی موثر است و احتمالا شهود شما اطلاعات کافی نسبت به موضوع پرداخت نفقه شما نداشته اند

باسلام ترک منزل بدون اذن زوج توسط زوجه و همچنین عدم تمکین زوجه در برابر زوج ، مانع از تعلق گرفتن نفقه بوده ولی مانعی برای اخذ مهریه نیست.

به دلیل صدور حکم الزام به تمکین و اینکه در منزل همسرتان سکونت ندارید نفقه به شما تعلق نگرفته است.

باسلام:درموردشهادت شهود ممکن است که بنا به دلایلی مورد تایید قاضی پرونده نباشد از جمله بستگان نسبی وسببی باشد ویا اهلیت نداشته باشند۲.اعتیاد شوهر شما باید برای دادگاه محرز باشد( از طریق،پزشک قانونی،آزمایشگاه مورد تایید،وشهود

با توضیحاتی که ارائه نمودید عدم تمکین شما ثابت گردیده و نفقه ای به شما تعلق نمیگیرد. و اعتیاد زوج دلیلی برای ناتوانی مالی نیست.
شما میتوانید اقدام به شکایت با عنوان توهین ، افترا ، تهدید و ... نمایید.

با تمکین زن از مرد بله