اگه بخوام دادخواست اعسار بدم همون روز جلسه میتونم انجام بدم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۰ #45615204

من برای تاریخ ۱ بهمن احضاریه دادگاه خانواده دارم و میخواستم بدونم اگه بخوام دادخواست اعسار بدم همون روز جلسه میتونم انجام بدم یا باید قبل از ۱ بهمن اقدام کنم؟
و همچنین میخوام بدونم بعد از دادخواست اعسار چند بار میتونم راجع به کاهش اقساط مهریه درخواست بدم.
تشکر

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام دادخواست تعدیل اقساط از سوی زوج درواقع بواسطه تغییراتی که در درامد وی ویا بالارفتن قیمت سکه حاصل می شود تقدیم میگردد محدودیتی در تعداددفعاتی که میتوان درخواست تعدیل را ارایه نمود وجودندارد و درصورت دارابودن شرایط وادله اثباتی مبنی بر تغییر در وضعیت درامدی ویا مثلا افزایش شدید قیمت سکه میتوانید دادخواست تعدیل اقساط مهریه رامطرح نمایید

سلام بله می توانید در همان جلسه دادخواست خود را مطرح نمایید وهزینه های دادرسی و تمبر لازم را ابطال نمایید