چه مدت زمانی برای قبل و بعد از انتقال ملک فرار از دین تلقی میشود؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۲۴ #45614761

آیا ۱۵روز قبل از قطعی شدن حکم مهریه اگر نقل وانتقال صورت گیرد فرار ازدین تلقی میشود

مشاوره حقوقی مهریه
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
فرار از دین محقق نشده ، تحت شرایطی ممکن است به صورت حقوقی قاب ابطال باشد.

خیر فرار از دین بعد از قطعی شدن حکم است

سلام.معامله قبل از اینکه رای قطعی صادر شود نمیتواندفرار از دین باشد در فرضی که بیان کردید باید ادله دیگر ضمیمه شود تافرار از دین اثبات شود اما معامله اگر صوری باشد قابل ابطال است.

باسلام
باید رای قطعی باشه

بعد از صدور اجراییه اگر نقل و انتقال انجام شود فرار از دین است

معاملات بعد از قطعیت حکم فرار از دین هستند.

سلام بر شما . برای اینکه جرم فرار از دین را بتوان ثابت کرد باید انتقال بعد از قطعی شدن حکم صورت گرفته باشد .موفق باشید