من اگر بخواهم درخواست اجراییه بدهم همان موقع باید اعلام کنم که تاخیر و تادیه هم می‌خواهم حساب کنم یا محاسبه میکنن؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۲۳ #45612004

سلام.
وقت اساتید بخیر
دادنامه ای مبنی بر تایید طلب من و قطعیت حکم صادر شده در دادگاه تجدید نظر جلسه اخر.مورد چک بوده
به من گفته شده درخواست اجرا رو از طریق دفاتر قضایی بدم.
ممنون از توجهتون

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خسارت تاخیر تادیه از تاریخ صدور چک محاسبه می شود و باید ضمن دادخواست مطالبه شود و مورد حکم قرار گیرد تا قابل وصول باشد

درود
اگر خسارت تاخیر تادیه مورد حکم قرار گرفته درخواست صدور اجراییه بدهید مبلغ اصلی و خسارت را شامل می شود.

اگر ضمن حکم خسارت تاخیر تادیه نیز قید شده درخواست اجراییه بدهید و الا باید دادخواست جداگانه تقدیم کنید.

درود خسارت تاخیر تادیه از تاریخ صدور چک تعلق خواهد گرفت

بادرودوسلام خسارت تاخیرتادیه اززمان اصدارچک تعلق می گیرد.

سلام خواسته مطالبه خسارت تاخیر تادیه را باید در دادخواست قید می کردید. اگر قید کرده اید، بعد از اینکه درخواست اجرا بدهید اجرای احکام راسا مبلغ ان را حساب می کند.

خسارت تاخیر تادیه از تاریخ صدور چک تعلق خواهد گرفت