ملک خود را قبلا فروخته بودم ولی معامله فسخ شد الان شخص ثالثی ادعا می کند مالک زمین می باشد آیا چنین چیزی امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۰۳ #45602530

سلام بنده زمینی رو به صورت قولنامه دستی به شخصی فروختم و حدود نصف مبلغ قولنامه رو پول دریافت کردم ولی بعدا به دلیل عدم پرداخت مابقی پول پشت همان‌قولنامه فسخ قرارداد توسط خریدار نوشته و امضا شده ولی بعد از مدتی نفر سومی ادعا میکند که زمین را خریده.آیا مالکیت زمین‌ به ما میرسد یا نفر سومی که ادعای خریدن زمین را کرده است؟

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر نفر سوم از خریدار به استناد سند عادی خود را مالک بداند به لحاظ فسخ یا اقاله صورت گرفته ذیحق نیست لذا ادعا ایشان رد می شود.