حداکثر چه مدتی را میتواند به صورت قانونی از کشور خارج شود؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۳۵ #45597914

با عرض سلام وخسته نباشید
یک دانشجوی پسر ساکن ایران که دارای معافیت تحصیلی است حداکثر چه مدتی را میتواند به صورت قانونی از کشور خارج شود؟ آیا محدودیت زمانی هست؟

مشاوره حقوقی بین‌ الملل
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
قبل از خروج از کشور باید وثیقه گذاشته شود و قبل از اتمام مدت معافیت تحصیلی نیز به کشور بازگردد.

سلام وقت بخیر
میتوانید تا پایان زمان معافیت تحصیلی خارج از کشور مستقر باشید ، لیکن در صورت عدم مراجعت پیش از اتمام زمان مذکور، وثیقه ی ارائه شده ضبط خواهد شد.

سلام و درود
در صورت خروج از ایران باید وثیقه بگذارید و پس از اتمام معافیت تحصیلی در ایران باید بازگردید که در صورت تاخیر در بازگشت و یا عدم بازگشت وثیقه ضبط شده و مسترد نخواهد شد

با درود هنگام خروج باید وثیقه متناسب بسپارید
و جهت مدت و دفعات باید سوال بفرمایید

با سلام
برای خروج از کشور نسبت به مدرک تحصیلی و ثیقه اخذ می شود تا موقعی که معافیت تحصیلی داشته باشد می تواند از کشور خارج شود

با سلام. بله امکانش هست بر اساس نوی و دلیل خروج و رعایت شرایط و تکمیل مدارک

هنگام خروج بایستی وثیقه مناسب بسپارید