چگونه حکم جلب شخص متواری را بگیرم و چطور پیدایش کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۰۲ #45597260

سلام
ببخشید من شاکی یه نفر شدم به جرم کلاهبرداری و کلاهبرداری هم انجام شده، یه شخص سنده ماشینش در رهن بوده برای وام، بعد خوده ماشین رو هم به من فروخته الان نه قسط داده نه میاد سند بزنه به نام من و متواری هم هست سه بار احضاریه برای عمش که یک دانگ سند به نامشه بردیم و همینطور برای شخص متواری در منزلشان و هیچکدام برای پاسخگویی به دادگاه نیامدند و قاضی منع تعقیب زده روی پرونده و من اعتراض گذاشتم که هنوز جوابش نیامده خوب وقتی صاحب سند نیامده دادگاه و کلاهبرداری هم انجام شده باشه چرا منع تعقیب زدند، الان عمه شخص متواری بعد از اینکه دادگاه هم نیامده تهدید کرده میخواد الان ماشین رو بخوابونه چون سندش در رهن هست و اون کسی هم که سند پیشش هست و وام داده از طریق چک های شخص متواری شکایت کرده ولی پرونده من منع تعقیب خورده.
تو رو خدا بگید چجور جلبش کنم؟
و چجور پیداش کنم؟
آیا حساباشم میتونم ببندم تا پیداش کنم؟
تو رو خدا یه را برام بنویسید من برم جلو خدا خیرتون بده پول این ماشین هم وام ازدواجمه میخوان بخوابوننش پول وکیل هم ندارم.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
دعوای حقوقی با عنوان الزام به تنظیم سند رسمی و فک رهن اقامه نمایید

علت منع تعقیب این بوده است که قاضی دعوای شمارا حقوقی دانسته نه کیفری بهتر است از طریق حقوقی اقدام کنید و از این طریق پیگیری کنید

سلام
الزام به فک رهن و الزام به تنظیم سند طرح کنید
موصوع شما حقوقی است

باتوجه به توصیحات موصوع شما حقوقی است نه کلاهبرداری

سلام موضوع کلاهبرداری نیست . باید دادخواست الزام به فک رهن و الزام به تنظیم سند مطرح کنید .

سلام موضوع ملاهبرداری نیست . باید دادخواست الزام به فک رهن و الزام به تنظیم سند مطرح کنید .

بایستی مدارکتان بررسی شود