با توجه به این چه حکمی در نهایت صادر میشه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۳۴ #45596026

بنده در منطقه ای گلخانه دارم که دور از آبادی و همسایه ندارم ولی در کنار زمین بنده یک راه مال رو وجود داره که سالیان زیادی ازش استفاده نمیشه و بصورت جنگل شده و امکان رفت و آمد نیست جدیدا شخصی از من بابت اینکه سگ مانع رفت و آمده به عنوان مرامت از حق و مزاحمت شکایت کرده و کارشناس اومده و به بنده گفت یک رو بردار که همون لحظه من یک رو به مکان دیگه بردم ولی در نظریه کارشناس اومده که این راه مال رو چونکه جنگلی شده امکانش پیمایش نیست ولی چنانکه کسی بخواد از اونجا عبور کنه یک مزاحمت حالا با توجه به این چه حکمی در نهایت صادر میشه.در ضمن بنده خانم هستم و در این مکان گلخانه دارم و این سن بعنوان سگ نگهبان هست ممنون میشم
با سپاس

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رای قاضی بستگی به محتویات موجود در پرونده دارد لذا نمی توان دقیقا اظهار نظر نمود

صدور رای با نظر قاضی است و قابل پیش بینی نیست

درود بر شما، با توجه به این نکته که نظریه کارشناسی برای دادگاه معیار خواهد و از این منظر نظریه ایشان مبهم است، لذا حکم مربوطه تنها توسط قاضی مشخص خواهد شد، چنانچه نظریه‌ی کارشناس از دیدگاه شما کامل نیست، می‌توانید به آن اعتراض کنید.

با سلام..
در اینخصوص اظهار نظر قبلی در خصوص رای صدور محکومیت غیر کارشناسانه خواهد بود،،،
ولی در صورت صدور حکم الزام به رفع مزاحمت و ممانعت از حق محکوم به یکماه تا یکسال حبس مجازات می شوید که قابل تبدیل به جزای نقدی می باشد..
موفق باشید..

باتوجه ب موثر بودن نظر کارشناس در رای صادره دادگاه اما بنظر باید تا تشخیص قاضی با بررسی تمامی جوانب و صدور رای منتظر بمانید...ممکن هست ملزم ب رفع ممانعت از حق شوید

بادرود
رای دادگاه قابل حدس و گمان نیست، و اظهارنظر در این زمینه غیرحرفه‌ای است.
فلذا باید تا صدور رای صبوری پیشه کنید.

به نظر می رسد نظریه کارشناس دارای ابهام و تناقض است از این لحاظ که از یک سو راه را غیر قابل پیمایش دانسته و از سوی دیگر می گوید اگر کسی بخواهد عبور کند. ضمن این که راه مال رو تعلق به شخص مدعی ندارد تا بر اساس آن ادعای مزاحمت و ممانعت از حق نماید. شاید بهتر باشد از مرجع قضائی تقاضای اخذ توضیح و نظریه تکمیلی از کارشناس نمایید و یا به نظریه ایشان کلا اعتراض نمایید.