آیا خواهرم میتواند وکالتی تام الاختیار به مادرم بدهد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۶ #45589866

با سلام و وقت بخیر
پدرم چند ماه پیش به رحمت خدا رفت و ما میخواهیم همه چیز را به نام مادرم انتقال دهیم، من و خواهرم چون ساکن شهر دیگری هستیم میدانم که باید به مادرم وکالت بدهیم( من ساکن رشت هستم و خواهرم ساکن تهران و مادرم هم در اردبیل زندگی میکنم) اما خواهرم شرایط آمدن به اردبیل را ندارد، آیا خواهرم میتواند وکالتی تام الاختیار به مادرم بدهد ( بدون اینکه ما سندی برایش بفرستیم، ( چون اگر بخواهیم اسناد برایش پست کنیم و بعد او بخواهد وکالت نامه تنظیم کند و دوباره با پست برایمان بفرستد کمی زمانبر میشود )
اگر بله با چه عنوان باید در دفترخانه مطرح کند

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام کافی است مشخصات اموال رادر وکالتنامه ای که دردفاتر شهر محل سکونت خودشان تنظیم می نماید ذکر نماید.

سلام نیازی به رفتن به شهر اردبیل نیست

با حضور در یکی از دفاتر اسناد رسمی می توانید اقدام نمایید.

با سلام
نیازی به رفتن به شهر اردبیل نیست
میتوانید از طریق دفترخانه ای در شهر خود اقدام به تنظیم وکالتنامه نمایید و برای مادر بفرستید