دادگاه شکایت را بعد از دو ماه و بعد از شهادت قبول میکند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۴ #45578010

با سلام خواهر بنده و همسرش در دادسرا دعوای متقابل درگیری و ضرب وجرح مطرح کردند من و خواهر دیگرم در درگیری حضور داشته ولی کوچکترین دخالتی نداشته و در دادسرا علیه داماد و به نفع خواهرم شهادت دادیم که متقابلا دامادمون با همسر خواهر دیگرم تماس گرفته و شروع به تهدید و توهین کرده و گفته ازشون شکایت میکنم و متوجه شدیم شکایت کرده و ما رو هم به شکایت ضرب و جرح و توهین اضافه کرده.
شکایت بعد از شهادت ما درست میباشد چه دفاعیه ای میتونیم داشته باشیم

مشاوره حقوقی دادسرا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صر ادعا ازش سوی شاکی مثبت ادعا نخواهد بود لاکن با توجه به شکایت صورت گرفته علیه شما باید مدارک و مستندات لازم و کافی برای دفاع در جلسه دادرسی را ارایه نمایید تا محکوم نشوید

اصل برائت است و ایشان باید ادعای خود را اثبات کند

درود و عرض ادب
اگر دلایل محکمه پسندی داشته باشند دادگاه می پذیرد.

باسلام واحترام
صرف ادعا دلیل محسوب نخواهد شد وایشان باید اثبات کند

سلام
اگر از شما شکایتی شده باشد باید دلایل کافی برای اثبات داشته باشد .