در صورت عدم پرداخت بیش از یک ماه اجاره؛ موجر می تواند قرارداد را فسخ و از مراجع ذیصلاح بخواهد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۹ #45576154

با سلام
مستاجر ۴ ماه اجاره نداده است و ما اظهارنامه دادیم باز هم اجاره نداد اما وقتی دادخواست براش رفت از ۴ ماه معوق ۳ ماه را پرداخت کرده است و تا روز دادگاه ۲ ماه معوق دارد و با توجه به بندی اجاره نامه در صورت عدم پرداخت بیش از یک ماه قرارداد فسخ و موجر می تواند قرارداد را فسخ و از مراجع ذیصلاح بخواهد ایا هنوز هم می شود؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر این شرط از مفاد قراردتان هست بله میشود فسخ کرد

بله اگر چنین شرطی درقراردادباشد میتوانید

با توجه به قرارداد فی مابین (اجاره نامه)میتوانید علیه نامبرده با توجه به روابط مستاجر موجر،دعوای فسخ اجاره نامه و خلع ید اقدام نماید