توهین معلم به دانش اموز سر کلاس، چگونه قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳,۵۰۰ #45573986

چند وقت پیش معلم به یکی از دانش اموزان کلاس گفت خفه شو و ____ ( با لحن خیلی تحقیر امیز ۹ بعد که به مدیر گفت اون بهش گفت *** وقتی تو سامانه ی شکایت اموز ش پرورش شکایت کرد اومدن از مدیر و معلم بازپرسی کردند و اونا این رو تکذیب کردند حالا چطور جرم مدیر و معلم رو ثابت کنه
شاهد های ماجرا از ترس شهادت نمیدن حالا باید چکار کنه

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وفق ماده ۱۶۰ قانون مجازات اسلامی برای اثبات تمامی جرایم از جمله توهین نیاز به شهادت شهود , اقرارو ... می باشد و بدون دلیل نمیتوانید شکایت کنید

توصیه می شود که از طریق مدیریت مدرسه و به صورت دوستانه موضوع را پیگیری و حل نمایید در غیر اینصورت بعید است که قادر به اثبات آن باشید .