آیا بعد از طی مراحل من را به پزشک قانونی برای معاینه میفرستند؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۳۳ #45554543

سلام خسته نباشید
من و همسرم اصلا سازگاری نداریم و بعد از سه سال نامزدی میخواهیم طلاق بگیریم، البته توافقی نیست. من میخواهم اقدام کنم.باکره نیستم آیا بعد از طی مراحل من را به پزشک قانونی برای معاینه میفرستند چه مهریه بخواهم چه نخواهم؟

و اگر نامزدم ادعا کردند که من به ایشان خیانت کردم میتواند درخواست کند و پزشکی قانونی میتواند تشخیص دهد که فقط با یک نفر(نامزدم) و یا نفره دیگری هم رابطه داشتم یا نه؟ لطفا راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چنانچه اعتراف نمایید که باکره نمی باشید به پزشکی قانونی ارجاع نمی شوید.

بااحترام
اگر نمیخواهید به پزشک قانونی بروید کراهت را عنوان و سعی نمایید مهریه را بذل و طلاق رااز زوج بخواهید

سلام در صورتی که ادعای باکره بودن دارید به پزشکی قانونی فرستاده می شوید.

ارجاع به پزشکی قانونی جزو مراحل ثابت رویه رسیدگی نیست.

درود
اگر بپذیرید باکره نیستید آزمایش عدم بارداری باید بدهید.

بنام خدا،اگر اعتراف کنید که باکره نیستید به پزشکی قانونی ارجاع نمی شوید.

باسلام درصورتی که اعلام نمایید باکره نیستید به پزشکی قانونی معرفی نمیشوید.اگر باشخص دیگری ارتباط داشته باشید و مدت زیادی گذشته باشد قابل تشخیص نخواهد بود.