آیا در جلسه اول بردن فیش حقوقی از جایی که شاغل هستم کفایت میکند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۶۵ #45526950

با سلام و خسته نباشید.
در رابطه با اولین جلسه رسیدگی به مهریه و هزینه های دادرسی زوج چه دفاعیه ای میتواند از خود ارائه دهد در صورتی که زوج تمایل به ادامه زندگی دارد و پیش از آن نفقه بصورت قسطی توافق شده. و تمام گزینه های زندگی مشترک هم آماده هست. اما حقوق و درآمد زوج کافی نمیباشد یعنی درآمد ۱۷۰۰۰۰۰ یک میلیون و هفتصد هست و هیچگونه امول و دارایی ثبت شده ای وجود نداشته؟
چه دلیلی میتوان ارائه داد؟
آیا در جلسه اول بردن فیش حقوقی از جایی که شاغل هستم کفایت میکند؟
بنده بخاطر بدهی و درآمد کم استطاعت مالی آنچنانی ندارم. لطفا راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید مدعی اعسار شوید و مهریه را حسب درامد خود تقسیط کنید

سلام
زوج میتواند مدعی اعسار شده و اعلام نماید امکان پرداخت مهریه را ندارد

سلام مهریه در هر صورت باید پرداخت شود و شما میتوانید به استناد فیش حقوقی خود اعلام نمایید توان پرداخت مهریه را نداشته و درخواست تقسیط کنید

درجلسه مهریه اگرمهریه راپرداخت نکرده باشید . به صورت یکجا محکوم میشوید . پس ازصدور حکم محکومیت به مهریه آن موقع می توانید طی دادخواست جداگانه تقاضای تقسیط مهریه را طرح کنید .

با سلام. فیش حقوقی خودتون را در جلسه اعسار حتما ببرید. شما محکوم به پرداخت مهریه می شوید و باید پس از صدور رای دادخواست اعسار بدهید. جلسه اعسار خیلی مهم است و باید در آن جلسه قاضی را مجاب کنید تا پیش قسط را متناسب با وضعیتتان پرداخت کنید. اگر کارمند هستید طبق قانون اگر فرزند ندارید یک سوم و درصورت داشتن فرزند یک چهارم از حقوقتان کسر می شود.