اظهارنامه خلع ید زده است، چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۲۷ #45519245

از بابت پرداخت مهریه مقدار ۱.۷۸ دانگ از منزل مسکونی بنام شاکی انتقال قطعی صورت گرفته و اظهارنامه خلع ید زده ظرف ۷۲ ساعت می بایست پاسخ آن داده شود با چه عنوانی می توان پاسخ آن را جواب دهم.

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بهتر است سازش نمایید نتوانید باید تخلیه کنید

سعی کنید با صلح و سازش مساله حل کنید چون نهایتا ملک خلع ید خواهد شد ودر صورت عدم سازش وافراز فروخته خواهد شد

شما می توانید تقاضای پرداخت اجرت المثل سهم خانمتان را بنمایید

در صورتی که سند رسمی زده باشید ، مطابق ماده ۴۳ قانون اجرای احکام مدنی ، ایشان میتواند تقاضای خلع ید از شش دانگ را مطرح نماید . البته این درخواست منوط به تقدیم دادخواست و طی مراحل دادرسی و صدور حکم میباشد که برای شروع این مراحل نیازمند ابلاغ اظهارنامه بوده است . فعلا در پاسخ میتوانید ذکر کنید که آماده پرداخت اجرت المثل سهامشان می باشید .

هر پاسخی به اظهار نامه ارسال نمایید به نوعی تشریفاتی است و شما ملزم به تخلیه نیستید مگر به حکم قانون و اجراییه مرتبط پس در جواب ایشان بفرمایید تا زمان وصول حکم قانونی در ملک باقی خواهید ماند