اگر صاحبخانه با فشار آوردن به مستاجر مبنی بر تخلیه خانه قبل از موعد قرارداد باعث سکته مغزی مستاجر شود،میتوان شکایت کیفری کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۴۸ #45508530

صاحبخانه بعد از فشار زیاد بر مستاجر ، باعث سکته مغزی مستاجر میشه و باعث فلج شدنش میشه.ایا میشه این ادعا را ثابت کرد و طرح شکایت کیفری نمود و صاحبخانه را محکوم کرد؟

مشاوره حقوقی تهدید
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر سکته کردن ایشان و فلج شدنشان ارتباطی به موجر نخواهد داشت.

باتوجه به سوال مطروحه ، بحث طرح شکایت کیفری نتیجه ای ندارد و شکایت شما رد می شود .

سلام اثبات این ادعا بسیار سخت است ضمن این که اصرار بر تخلیه منزل را نمی تواندلیل بر سکته مغزی دانست .

در صورت اثبات میشود

با توجه به توضیحات فوق بعید به نظر می رسد چنین ادعایی قابل اثبات باشد.