فروشنده به طور شفاهی بیان نموده که انباری متعلق به ماست،چگونه اثبات نماییم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۹۵ #45506084

هنگام خرید آپارتمان در بنگاه فروشنده به صورت شفاهی بیان کرده انباری برای شماست، اما در قولنامه ذکر نشده راهی برای دریافت آن وجود دارد؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اثبات توافق شفاهی میتوانید الزام به تحویل انبار را بخواهید .

سلام اگر مالک ملک صاحب بنگاه بوده می توانید با شهادت شود ادعای خود را اثبات و الزام ایشان به تحویل انباری را از دادگاه بخواهید. اما اگر مالک فرد دیگری است ، حق مطالبه وجه یا تحویل انباری ندارید مگر این که در قرارداد تصریح شده باشد .

بایستی با معرفی شاهد ادعای خود را ثابت نمایید

در صورتی که بتوانید توافق ضمنی ایشان و خودتان را در قرارداد ولو با شاهد اثبات کنید می توانید به استنادخیار عیب ویا تدلیس قرارداد را فسخ کنید و یا مطالبه ارش کنید