در دادگاه چه بگویم که ایشان توانایی پرداخت دارد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۴۶ #45491337

سلام.بعد از رای دادگاه .متهم ادعای اعسار کرده،در صورتیکه توانایی پرداخت دارد.حالا من چکار کنم(شاکی پرونده

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چنانچه مالی ازوی اگاهی دارید معرفی نمایید.

مستندات خود و اموال ایشان را جهت اثبات تمکن مالی وی به دادگاه ارائه دهید

اموال او را معرفی کنید و یا هر دلیل دیگری مبنی بر توانگری نامبرده دارید به دادگاه ارائه دهید.

باید تمکن مالی ایشون را در صورت داشتن اموال و معرفی آنها به اثبات رسانید

بااحترام
باید اثبان نماید توانایی مالی دارد

با سلام شما میتوانید اموالی را که بنام ایشان میباشد را به دادگاه معرفی نمایید.

با سلام
در جلسه اعسار توانایی مالی ایشان را ثابت کنید. دلایل جمع آوری کنید. شاهد بیارید. از شهود او ایراد جدی بگیرید.