چطور میتوانم طلاق یکطرفه بگیرم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۹۲ #45478704

من زوجه برای ترک انفاق شکایت کیفری کردم الان پرونده در دادگاه کیفری دو است ۵ بهمن جلسه داریم-
الان ۷ ماهه من از زوج جدا زندگی میکنم زوج توی این ۷ ماه فقط یه پاکت پست به مبلغ ۲۰۰ هزار با پست فرستاد که من امضا کردم که تحویل گرفتم از پستچی
دیگه هیچ مبلغی برای من از روی کارت یا هرچی ندادن
و چند بارم پست کرده بود اما کسی خونه نبود تحویل بگیره و برگشت خوردن -
الان من پیگیر بشم میتونم طلاق یک طرفه بگیرم؟ باید چکار کنم
اگه زوج رسید پاکت هایی رو که فرستاده و من تحویل نگرفتم بیاره قاضی به نفع ایشون رای میده!؟
قاضی چطور متوجه میشه که من تحویل نگرفتم و ایشون دروغ میگه؟
و ایشون الکی گفتن که پول دادن به چند نفر اورده و من تحویل نگرفتم از ایشون
تورو خدا کمک کنید من چکار کنم که بتونم طلاقم رو بگیرم؟
توضبح کامل بدید ممنون

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت محکومیت به ترک انفاق بله امکان تقاضای طلاق موجودمی شود

سلام
به هرجهت مبالغی که به دست شما نرسیده است ایشان می بایستی آن مبالغ را به صندوق دادگستری واریز می کرد بنابراین شما دادخواست نفقه گذشته را به دادگاه بدهید وشکایت کیفرهم درموردنفقه جاری هم به دادسرا ضمنا اجازه طلاق بازوج است مگر اینکه باهم به توافق برسید

ترک انفاق توسط زوج باید ب مدت بیش از شش ماه ب طول بینجامد تا موجد حق طلاق برای زوجه شود با توجه ب اینکه زوج نیز در این مدت چندبار در جهت پرداخت نفقه اقدام کرده و بنابر هر دلیلی ب دست شما نرسیده است شکایت ترک انفاق ب جایی نخواهد رسید فلذا باید ادله و مستندات دیگری اگر دارید در جهت طلاق ارائه کنید در غیر اینصورت با درخواست شما مبنی بر طلاق موافقت نخواهد شد

با سلام و ادب
طلاق شما باید به دلیل ترک انفاق باشه پرونده رو ادامه بدین تا حصول رای.

درود
به نظر بنده چـون ایشان تلاش برای رساندن نفقه به شما داشته اند ترک انفاق منتفی است.

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است احتمال موفقیت در پرونده طلاق به درخواست شما(زوجه) ، ضعیف است.

اولا شما بهر دلیل قهر کردی و خونه پدرت هستی دوما شوهرت پول فرستاده یبار تحویل گرفتی و چندین بارهم فرستاده شما خوونه نبودید برگشت خورده تا اینجا اون چه گناهی داشت از کجا می دونست شما خوونه نیستید
بعدش با این ادعاها نمی تونید طلاق یکطرفه بگید
مگر دلایل دیگه ای داشته باشید
خداوند به همه ما انصاف بدهد