ایا کسر یک سوم حقوق کارمندان بابت مهریه بعد از صدور حکم اعسار وتبدیل ان به سکه لغو میشود؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۱,۲۱۷ #45469167

با سلام
احتراما اینجانب زوج به میزان ۵۰۰ عدد سکه تمام بهار ازادی بابت مهریه در حق زوجه محکوم شدم.وچون کارمند رسمی دولت بودم وفرزند ویا زن دیگری نداشتم به میزان یک سوم از حقوقم کسر وبه زوجه پرداخت میشود.تا اینکه اخیرا تقاضای اعسار نمودم واعسارم با پرداخت دو عدد سکه به عنوان پیش پرداخت وهر هشت ماه یک سکه به عنوان اقساط پذیرفته شد.اکنون جهت اجرای حکم اعسار وپرداخت پیش پرداخت دو سکه وتقاضای لغو یک سوم حقوق به اجرای احکام مدنی مراجعه کردم .فرمودن در صورت پرداخت دو سکه پیش پرداخت واجرای حکم اعسار هم نمی توانیم کسر یک سوم حقوق شما را لغو کنم.طبق تبصره یک ماده ۱۱محکومیتهای مالی مصوب سال۹۴ هر مالی از شما کشف شود قابل توقیف است وربطی به اعسار ندارد.ومبنای پرداخت ما یک سوم براساس حکم کار گزینی است و قبول اعسار تاثیری در ان نداشته .وقضیه حقوق شما مالی است گه ما از شما پیدا کردیم .این تحت هر شرایطی به زوجه پرداخت میشود.واعسار برای شما که کارمند هستید تاثیری ندارد وبا این حال زوجه در حالی که دارد یک سوم حقوق تان را میگیرد اگر در خواست سکه مبنی بر حکم اعسار هم بدهد علاوه بر یک سوم حقوق سکه های موضوع اعسار را هم میتواند بگیرد.که اینجانب هم عرض کردم در زمان اعسار اینجانب فیش حقوقی ام را به دادگاه ارایه دادم.طبق داشته وتوان مالی بر اساس همین فیش این حکم اعسار صادر شده
سوال ولی نسبت به این موضوع ورفع توقیف حقوق اقدامی نکرد.
ایا با توجه به اینکه محکومیت اینجانب سکه میباشد ودادگاه حکم اعسار تقسیط به پرداخت سکه مهریه را داده است.واینجانب تمایل به پرداخت سکه طبق حکم اعسار را دارم.امکان پذیر وقانونی است که یک سوم حقوق اینجانب کما کان مسدود باشد وبه زوجه پرداخت شود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قبول اعسار مانع از کسر از حقوق شما نمی شود.

وقت بخیر قانونی است.....

سلام
بله قانونی است

کسر حقوق انجام میشود

با سلام . با درخواست و قبول اعسار ،باز هم کسر از حقوق شما صورت می گیرد .

بادرودوسلام پذیرش اعسار مانع کسر ازحقوق نمی شود.

با سلام
قبول اعسار مانع از کسر از حقوق شما نمی شود.