با توجه به اینکه اثبات جعل از روی کپی مقدور نیست چگونه میتوانم از حقم دفاع کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۵۷ #45469008

با سلام
شخصی توافقنامه ای بدون اطلاع من تنظیم کرده امضای بنده را جعل کرده و زیر توافقنامه زده.
برای عدم اثبات جعل از طرف من توافقنامه را کپی برابر اصل کرده و به دادگاه ارائه داده و بنده را محکوم کرده.
بعد از ادعای بنده مبنی بر جعل قاضی مربوطه تقاضای اصل توافقنامه را داشته که طرف مقابل بنده ادعا کرده که اصل توافقنامه نزد بنده هست و من محکوم شده ام.

مشاوره حقوقی جعل
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام. اعتراض کنید و شخصی که کپی برابر اصل کرده را بخواهید

بادرودوسلام چنان چه رای قطعی نشده باشد در موعد مقرر اعتراض نمایید.

سلام
اگر مدعی توانسته ادعا ی خود را اثبات کند، شما چاره ای جز اعتراض و تجدیدنظرخواهی ندارید.

با درود اگر رای قطعیت نیافته است میتوانید بدان معترض شوید مستند و مستدل

صرف ادعا موجب اثبات ادعا نخواهد بود و بار اثبات موضوع بر عهده مدعی خواهد بود

ادعای وی جهت اینکه قرارداد نزد شماست باید ثابت گردد فرد یا مرجعی که برابر با اصل کرده است باید استعلام و احضار گردد

با سلام در موعد قانونی به رای صادره اعتراض کنید و ایرادات را بیان و درخواست انجام کارشناسی کنید