آیا اگر شماره ماشین رو ببرم شعبه دستور توقیف ماشین رو میدن؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۹ #45464153

سلام من دخترم ۳۰ روز که از خانه رفته و هنوز برنگشته.من از دو تا از دوستاش شکایت کردم که اگه میدونن کجاست بگن ولی یکی از دوستان دخترمو داخل ماشین میبینه و از ماشین و شماره ماشین عکس میگیره. حالا دیگه از این دوتا دوستاش شکایتی ندارم.با توجه به اینکه دستور قضایی گرفتم که پاسگاه تحقیق کنه.آیا اگر شماره ماشین رو ببرم شعبه دستور توقیف ماشین رو میدن؟ میشه بگید چکار کنم.
تورو خدا راهی رو بگید که کارم زود انجام بشه.🙏

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وقت شما بخیر
با ثبت شکایت مفقودی شخص و اعلام پلاک خودرو اقدام به پیگیری نمایید اگر چنانچه پلاک خود رو به نام خود شماست با مراجعه به اداره راهورو در خواست فک پلاک حتمی میباشد.
با ثبت درخواست ارزیابی امکان ارائه پاسخ جامع را فراهم نمایید.موفق با شید