اظهار می نماید که به علت وضعیت کرونایی، ملک را تخلیه نمی کند و فقط درصدی به اجاره می افزاید، حال به نظر شما چاره چیست؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۶۰۵ #45401744

باسلام
ملکی را به فروش رسانیده ام، خریدار خود می خواهد ساکن آن شود، با خریدار عهد کرده ام که ملک را خالی از مستاجر نمایم، لیکن مستاجر از تخلیه ملک امتناع می ورزد. اظهار می نماید که به علت وضعیت کرونایی مملکت، ملک را تخلیه نمی کند و فقط درصدی به اجاره می افزاید، حال به نظر شما چاره چیست؟
فرجامتان نیک باد

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوید با اثبات نیاز شخصی حکم تخلیه بگیرید

سلام در صورت نیاز شخصی می توانید درخواست تخلیه بدهید.

با توجه به وضعیت کرونا این حق به مستاجرین داده شده که اگه ملک استیجاری پیدا نکردن میتونن بیست به رهن اضافه کنن و قرارداد را تمدید کنن

سلام
دو ماه پس از انتقال رسمی، مستاجر مکلف به تخلیه است.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید متساجر مکلف هست تخلیه نماید .

با درود
طبق مصوبه ستاد کرونا بخش استثنائات اگر نسبت به ملکی فروش قطعی و رسمی صورت بگیرد مستاجر باید ظرف دوماه از تاریخ انتقال سند رسمی ملک را تخلیه نماید

با اثبات انتقال مالکیت دوماه بعد مستاجر باید تخلیه نماید