با داشتن پیامک ازش میتونم کاری کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۹۱ #45398757

سلام . همسر بنده ازم حق طلاق گرفته. یعنی بهم قول داد که اگه حق طلاق بهش بدم با من زندگی میکنه حتی قسم خورد که با این شرط که حق طلاق بهش بدم بعد با من زندگی میکنه. حتی پیامک هاش هست اما وقتی رفتم محضر حق طلاق بنامش زدم بعدش با من رفتارش سرد شد و ساز جدایی میزنه و همش منو تهدید میکنه که فلان موقع میرم طلاقمو میگیرم. اما من رو حرفش حساب کردم که رفتم حق طلاق بهش دادم. اما اون زد زیر حرفش. میتونید منو راهنمایی کنید که با داشتن پیامک ازش میتونم کاری کنم؟چون منو فریب داده

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
متاسفانه چون ایشان حق طلاق را با وعده زندگی مشترک و عدم استفاده از آن از شما دریافت کرده شما نمیتوانید تحت عنوان فریب جهت ابطال این عقد اقدام فرمایید چرا که طلاق عملی نامشروع و خلاف قانون تلقی نمی شود.
موید باشید

"با سلام"
دادن وکالت طلاق قابل فسخ نیست

سلام
صرفا در صورتیکه وکالت ایشان را باطل نمایید نمیتوانند اقدامی نمایند.

با سلام
حق طلاق نیز به مانند سایر اسناد رسمی ، قابل قبول در محاکم میباشد لذا با اعطای حق طلاق به زوجه ، کلیه اختیارات مربوطه را در این مورد به ایشان واگذار نموده اید و زوجه هر زمان که بخواهد اقدام به طلاق خواهد نمود و متاسفانه پیامک و دست خط نیز در مقابل سند رسمی همخوانی نخواهد داشت .

با سلام شما با دادن وکالت دادن به همسرتان این حق را داده اید که درخواست طلاق بدهد همان طور گه شما نیز حق طلاق دارید برای اینکه بتوان پاسخ دقیق تری داد باید وکالت نامه شما بررسی شود مثلا اینکه شما به طور مطلق حق طلاق را داده اید یا در وکالت نامه شرطی درج کرده اید

سلام وقتی ک شما وکالت دادید متاسفانه هرموقع ایشان بخواهند میتوانند درخواست طلاق داده پیامک و...دلیل و مدرک محکمه پسند نبوده و صرفا برای بعضی موارد به علم قاضی کمک کرده

با دادن وکالت طلاق به همسرتان ، ایشان هر زمان که تمایل داشته باشد میتواند اقدام به درخواست طلاق نماید . سایر موارد مطروحه مانند قول و قرار قبلی و ..... در برابر سند رسمی وکالت قابل اعتنا نمی باشد .