راه های اثبات یک قتل چیست؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۶۶۴ #45366378

سلام خدمت وکلای عزیز من سوال داشتم در خصوص اینکه اگر کسی که ادعا میکند قتلی را انجام داده یعنی اقرار میکند ولی هیچگونه مدارکی برای این ادعا ندارد و در باز سازی صحنه هم نمی تواند طبق گفته هایش صحنه را بازسازی کند و احتمال زیادی هم دارد که افراد دیگری هم در قتل شرکت داشته اند قاضی میتواند فقط صرف اقرار متهم برای وی حکم صادر نماید اگر جواب خیر هست طبق چه مدارکی قاضی میتواند متهم را مجرم بشناسد در ضمن متهم نحوه قتل را در چند جلسه و هر دفعه یه جوری تعریف کرده که همه باهم مغایرت دارد ممنون از صبر و حوصله شما

مشاوره حقوقی قتل
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اقرار یکی از طرق اثبات وقوع جرم می باشد و اعتبار ان هم بستگی به نظر قاضی دارد

سلام اقرار یکی از ادله اثباتی جرم است و اعتبار ان منوط به نظر قاضی می باشد و البته قاضی می تواند به علم خود نیز استناد نماید

سلام اقرار یکی از ادله اثباتی جرم است و اعتبار ان منوط به نظر قاض

درود
در امور کیفری علم قاضی سید و سرور تمام دلایل است.یعنی اگر قاضی به علم برسد که اقرار صحت ندارد می تواند آن را نپذیرد.

اقرار در امور کیفری طریقیت دارد.

باسلام درصورت اقرار به جرم دادگاه میتواند رای صادر نماید علم قاضی و گزارش کارآگاهان و کارشناسان ویژه قتل در اینگونه مواقع تاثیر زیادی خواهد داشت.

درود بر شما.چنانچه قاضی لازم بداند تحقیقات را ادامه می‌دهد تا به یقین برسد