چرا دادگاه دادخواست خلع ید و قلع و قمع و اجرت مرا در ملک ۵۲۵۰ متری رد نمود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۱ #45353446

ملک موروثی ۵۲۵۰ متری در مازندران است پدر فوت نموده است قرار شد کشت و زرع شود ۱- از ۱۱ وارث ۹ وارث با نوشتن تفاهم نامه و نقشه فیزیکی و مکانی برای زمین در طبیعت ( بصورت فیزیکی ) کلا ۳۸۸۰ متر اقدام نمودند و منجر به این شد که ۴ وارث اقدام به فروش و یک وارث اقدام به ساخت و بقیه اقدامی ننمودند چون خریدارن در هنگام خرید فکر کردند تفاهم نامه را همه ورراث امضا نمودند ملک مشاع با جانمایی توسط وراث فروخته شد و ضمنا در زمان ساخت اولیه منزل توسط یکی از ور اث اخطار عدم ساخت داده شدو صورتجلسه دادگاه و پاسگاه ضمیمه پرونده می باشد دادگاه می گوید خلع ید برای صاحبان جدید که سهم را خریدند را باید در دادخواست ذکر می نمودی من مراودت و شکایت از صاحبان جدید ندارم از وارثین دارم که بدون رضایت من و خواهرم ملک را با جانمایی فروختند و همچنین متراژ در سند با متراژ زمین در طبیعت تطبیق نداشته و این خود عدم تمکین به ملک قانون در ملک مشاعی را رقم می زند . خواهش میکنم
۱- اعتراض به حکم جایز است
۲- اگر حالت افراز به ثبت بدهم با توجه به اینکه ملک در حوزه شهری و باید در سیطره و قوانین شهرداری باشد با توجه به ساخت منزل و یا چهار دیواری فروخته شده به افراد غیر و عدم تطبیق متراژ در سند با متراژ در طبیعت بخودی خود شکایت به دادگاه را می طلبد چه دادخواستی را بدهم قبل از اینکه ورثه انشعاب آب و برق نگیرد و یا دیگران نسازند با تشکر

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رضایت همه وراث برای فروش مال موروثه الزامی است

حتما میبایستی همه وراث امضا نمایند

سلام ، با آرزوی بهروزی برای شما ، فروش اموال موروثی بدون امضای همه وراث مشکلات عدیده ای ایجاد می‌کنه ، هرچند باید مدارک شما دقیق بررسی بشه اما به نظر میرسه لازمه از طریق دادگاه دستور موقت برای منع هر گونه اعمال تغییر در ملک رو مطرح و پس از اون برای احقاق حقوق خود طرح دعوی کنید

سلام.بایستی مدارک و ادله از نزدیک بررسی شود و علی الاصول در مورد اموال ورثه ای باید همگی وراث متحد باشند و با رضایت اقداماتی کند والا با مشکلات جدی مواجه خواهند شد.