مالک میگه انباری بهتون نمیدم درصورتیکه تو قولنامه ذکر شده؛ چکار کنیم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۵۴ #45346559

سلام وقت بخیر ما یه واحد پیش فروش گرفتیم الان موقع سند به نام کردنه مالک میگه انباری بهتون نمیدم درصورتیکه تو قولنامه ذکر شده و دفترخونه هم رفتیم چکار کنیم واحد ما طبقه اول هست و نورگیر تو واحد ما هست بعنوان مشاع سازنده میگه اون انباریتون
شکایت کنیم به نتیجه می رسیم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر در قرارداد انباری ذکر شده دادخواست الزام به ایفای تعهدات قراردادی از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید.

سلام. دادخواست الزام به انجام تعهد(تحویل انباری) رو از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کنید.

سلام بلی با استناد به قولنامه ی ذکر شده باید الزام به ایفای تعهدنمایید.

درود بر شما
طبق قرار داد و الحاقات مندرج در متن سند الزام فروشنده به تحویل مبیع را از محکمه بخواهید

با سلام واحترام شما می توانید بابت این موضوع دادخواست الزام به انجام تعهد و تحویل مبیع یا انباری را بدهید موفق و پیروز باشید

سلام
اگرانباری مطابق نقشه ساختمان نباشدتخلف است ودرکمیسیون ماده ۱۰۰قابل پیگیری است

اگر در مبایعه نامه انباری نوشته شده نمی تواند از تحویل خودداری بکند دادخواست ایفای تعهد قراردادی بدین