چطوری و با چه عنوانی میتونم از اون ضارب شکایت کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۵۹ #45329142

سلام.
بنده هنگام برگشت از کار؛ بنا به در خواست همکارمان ان خانم رو تا یک مسیر سوار کردم که بعد از طی مسافتی متوجه شدیم یک ماشین تعقیبمان میکند بنده تو قف و پیاده و سمت ماشین رفتم که ان شخص حمله ور و بنده رو مورر صرب و شتم و به ماشینم خسارت زد که گویا این مرد همسر سابق همکارمون هسش که ۵ سال پیش طلاق گرفتن ..
بنده بنا به خواهش همکارمون از محل درگیری فاصله گرفتم میخاستم ببینم من چطوری و با چه عنوانی میتونم از اون ضارب شکایت کنم؟ اگر شکایت کنم بنده ذی الحق میباشم؟ متشکرم اگر اساتید یک راهنمایی بکنند.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به عنوان ضرب و شتم و تخریب خودرو می توانید شکایت نمایید

با سلام
با تقدیم شکایت بر علیه ضارب از طریق کلانتری و معری به پزشکی قانونی و نیز معرفی شهود ، برای احقاق حق خویش اقدام بفرمایید .

دادخواستی تحت عنوان ایراد خسارات عمدی به دفترخدمات قضایی تقدیم نمائید نکته مهم این است که شما باید بتوانید این موضوع را هم اثبات کنید

درود برشما
تخریب وایراد صدمه بدنی عمدی

با توجه ب اظهار نظرتون در ایراد شکایت از فرد خاطی ب دلیل ایجاد خسارت مادی کاملا محق میباشید

باسلام
بله شما میتوانید با عنوان خسارت عمدی و ضرب وجرح عمدی طرح شکایت کنید .
لازم به ذکر است قبل از دادخواست ب کلانتری محل مراجعه و صورت جلسه کنید و نامه معرفی به پزشک قانونی بگیرید

میتوانید به اتهام ایراد خسارت عمدی اقدام به طرح شکایت نمایید .