قیم که در حال حاضر در قید حیات نیست ملک را که قولنامه ای نیز بوده معامله کند آیا این مصداق تخلف میباشد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۶۶ #45322065

سلام منزل پدری بنده که سهمی از آن متعلق به من بوده توسط برادرم سالها پیش که بنده به سن قانونی نرسیده بودم فروخته شده و سهم بقیه برادرها و خواهرها توسط ایشان پرداخت شده سن کم بنده بهانه عدم پرداخت ایشان شده و اکنون که ۳۵ ساله شدم و مطالبه سهم کردم به دلایل واهی از پرداخت آن سر باز میزند سوال بنده این است که ایشان در آن زمان با سو استفاده از روابطی که داشته توانسته بدون اذن بنده یا قیم که در حال حاضر در قید حیات نیست ملک را که قولنامه ای نیز بوده معامله کند که آیا این مصداق تخلف میباشد یا خیر ؟
و مورد دیگر این که مدرکی ندارم جز پیامکهای ارسالی ایشان در جواب درخواست بنده که در آنها موضوع کاملا مشخص میباشد حال استدعا دارم راهنمایی بفرمایید که میتونم شکایت کنم؟و اگر امکانش هست عنوان شکایت و اینکه حقوقی یا کیفری بودنش رو مشخص نمایید با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نسبت به مطالبه سهم‌الارث اقدام کنید.

سلام شما دادخواست مطالبه سهم الارث بدهید

سلام و درود سهم خود را می‌تواند مطالبه کند

درود
سهم خود را می توانید مطالبه کنید.

بااحترام
میتوانید اقامه دعوی کنید

میتوانید اقدام به طرح دعوی نمایید.

باید مدارک و مستندات بررسی شود امکان طرح دعوی وجود دارد