گذشت مادر از ارثیه مانده از فرزندش را چگونه ثابت کنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۶ #45243965

با سلام
پدرم فوت کرده و مادربزرگم یکی از ورثه می باشد اما ایشان شفاهی اعلام کرده اند که از سهم الارث خود گذشت می کنند.
اکنون که می خواهیم درخواست انحصار وراثت بدهیم چگونه گذشت مادربزرگم از سهم الارثش را ثابت کنیم که جزء ورثه نباشند.

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت گرددگواهی انحصار وراثت ارتباطی به گذشت و بخشش سهم الارث ندارد

سلام
شما ابتدا باید اقدم به اخذ گواهی انحصار وارثت نمایید در صورت انصراف مادر بزرگ از سهم الارثشان موضوع را در تقسیم ترکه عنوان نمایید

سلام
نام ایشان باید در انحصار ورثه باشد و نهایتا در زمان تقسیم سهم الارث ایشان نیز بین سایر ورثه تقسیم می شود

سلام
دوست عزیز گواهی انحصار وراثت ارتباطی به گذشت و بخشش سهم الارث ندارد این گواهی یعنی اینکه وراث متوفی چه کسانی هستند چنانچه نام احدی از وراث در این گواهی قید نشود کلاهبرداری محسوب می شد شما می توانید گواهی انحصار وارثت را بگیرید و بعدا چنانچه مادربزرگ خواستند از سهم شان گذشت کنند در تقسیم ترکه آن را عنوان نمایید.