می‌خواهم آپارتمانم را به صورت قول‌نامه‌ای بفروشم خریدار از جزئیات ملک و شرایط آن کاملا آگاه است آیا معامله من صحیح است؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۹۷ #45243523

آپارتمانی را پیش‌خرید کرده، تحویل گرفته و ساکن شدم. سازنده در موعد مقرر و طبق قرارداد پایان کار نگرفت و سندها تفکیک و تحویل نشد. این موضوع موجب اختلاف و طرح یک دعوی حقوقی با همین مضمون (الزام به اخذ پایان کار و صدور سند..) بین من و برخی از ساکنین با سازنده شد که بیش از یک سال است جریان دارد، منتظر کارشناسی است و هنوز به صدور حکم نرسیده..
درصورت فروش آپارتمان تکلیف این دعوی حقوقی چه می‌شود؟ خریدار جدید باید چگونه این مورد را پیگیری کند و من چه کنم؟ لطفا راهنمایی فرمایید بهترین تصمیم در این مواقع چیست.
سپاسگزارم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید مبایعه نامه تنظیم نمایید....

بادرودوسلام امکان تنظیم مبایعه نامه می باشد.

سلام و عرض ادب
از آنجا که وفق ماده ۱۰ قانون مدنی کلیه توافقات قانونی مابین طرفین قرارداد معتبر است فلذا در صورتی که کلیه شرایطی که ذکر کردید را کاملا و عینا در قرارداد قید کنید ، بعدها دچار مشکلی نخواهید شد

باسلام چنانچه مطالب مذکور در مبایعه نامه قید شود بلا اشکال است

باسلام چنانچه مطالب مذکور در مبایعه نامه قید شود اشکال است

باسلام
با قید کردن کلیه شرایطی که اشاره کردید مبایعه نامه را تنظیم نمائید.

با سلام با ذکر شرایط میتوانیدمبایعه نامه تنظیم نمایید.