اعتراض به پرونده ای که رای منع تعقیب تایید شده، امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۸۴ #45242157

با سلام بنده توسط همسرم مورد صرب و جرح قرار گرفته ام که هم تایید پزشکی قانونی گرفته ام وهم شاهد به دادسرا معرفی نموده ام. ولی پرونده در دادسرا توسط دادیار رای منع تعقیب صادر کرده که اعتراض زده ام ولی قاصی دادگاه این رای منع تعقیب را تایید نموده. و نوشته رای قطعی میباشد ایا طبق ماده ای راهکاری وجود دارد که بتوانم به این رای اعتراص بزنم و پرونده به دادگاه تجدید نظر ارسال گردد

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله ظرف ده روز میتوانید نسبت به قرارصادره اعتراض بزنید

بله اگردرمهلت مقررقانونی باشد

با سلام و احترام
وقتی که رای قطعی صادر شده دیگر نمی توانید اقدامی کنید
و مگر با ادله ای کامل و قابل توجه جهت اعاده دادرسی اقدام کنید

با سلام
رای قطعی قابل اعتراض نمی باشد مگر اینکه بر خلاف شرع بین صادر شده باشد که از طریق ماده ۴۷۷ قابلیت بررسی دارد

منع تعقیب نمیتوانید احتمالا شهودشما یامدارک شماناقص بوده است

با سلام و احترام
خیر رای صادره قطعی است

پس ازقطعی, شدن منع تعقیب نمیتوانید احتمالا شهودشما یامدارک شماناقص بوده است