بابت گمشده در کشور المان چه اقدام قانونی میشه کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۱ #45241622

بردارم نزدیک چهارسال است در کشور آلمان کلن گمشده و ما هیچ خبری ازش نداریم

مشاوره حقوقی بین‌ الملل
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
اگر در ایران هستید، به اداره امور اجتماعی وزارت امور خارجه مراجعه کنید.
کسب خبر از ایرانیان مقیم خارج از کشور که خانواده آنان از وضعیت آنها اظهار بی اطلاعی می نمایند از وظایف اصلی اداره امور اجتماعی می باشد که این اظهار بی اطلاعی شامل یکی از موارد ذیل می باشد:
۱- فرد مفقود سالهای طولانی در خارج از کشور اقامت داشته و خانواده ایشان از وی بی اطلاع هستند.
۲- فرد مفقود به قصد اقامت در یکی از کشورهای خارجی ترک خانواده نموده است که یا به صورت قانونی و یا غیرقانونی از کشور خارج شده و خانواده وی از وضعیت نامبرده بی اطلاع می باشند.
۳- فرد مورد نظر قبلا در یک کشور خارجی اقامت داشته و به تازگی به کشور سومی مهاجرت کرده و از زمان مهاجرت به کشور جدید خانواده از وی بی خبر هستند

درود بر شما
به سفارت آلمان در ایران مراجعه و یا از طریق وزارت امور خارجه پیگیری لازم را انجام دهید

با سلام. دوست عزیز اگر برادر شما ب سن قانونی و در عقل معاش سالم هستن شاید خودخاسته در بیخبری مانده باشند. چون شفاف بیان نکردید موضوع را. اما اگر کودک بودند و طی حادثه از شما جدا شده و گمشده ان بررسی ها روال دیگری دارد و از سمت کنسولگری اقدام کنید تا از آخرین اطلاعات و شواهد بتوانید خبری جویا شوید.

با درود. با مراجعه به سفارت آلمان در ایران و وزرات خارجه کشور ایران مراتب را پیگیری نمایید