آیا بابت تاخیر در روند انحصار ورثه جریمه مالیاتی از من گرفته میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲,۸۸۶ #45228435

با سلام مادر من در سال ۱۳۹۶ فوت کرده است و گواهی انحصار وراثت او را در سال ۱۳۹۸ گرفته ام ایا بابت تاخیر در روند انحصار ورثه جریمه مالیاتی از من گرفته میشود؟

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید از تاریخ متوفی تا مهلت شش ماهه نسبت به اخذ گواهی مالیاتی اقدام شود

باید از تاریخ متوفی تا مهلت شش ماهه نسبت به اخذ گواهی مالیاتی اقدام نماتیید در غیر این صورت مشمول جریمه خواهید شد

سلام به شما جریمه نخواهد خورد

سلام خیر بعید به نظر میرسد

سلام
اخذ گواهی انحصار وراثت محدودیت زمانی ندارد ولی شما پس از فوت مادر باید ظرف شش ماه از تاریخ فوت اظهارنامه مالیاتی به اداره دارایی تسلیم می نمودید که چنانچه این کار را ظرف ۶ ماه انجام نداده باشید جریمه عدم تقدیم اظهارنامه به شما تعلق می گیرد البته این در صورتی است که مادر دارایی و اموالی داشته باشند