بر اساس چه قانونی می توان مانع گرفتن سند او شد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۱۸۴ #45221433

سلام. دارای یک خانه سرای چند هزار متری در روستا هستیم. سند آن در دهه ۲۰ گرفته شده است. اما نقشه ندارد.
خانه در حاشیه روستا قرار داشته و دور آن زمین کشاورزی است. تنها از یک سمت و از طریق کوچه بن بست پهنی با روستا ارتباط دارد.
همسایه قدیمی مان دارای یک اتاق و یک طویله فاقد سند ثبتی بوده و به جز تصرف، ادله مالکیت دیگری ندارد. به مرور زمان چند اتاق و یک حیاط به ملک افزودند و تقاضای سند ثبتی برای تقریبا ۵۰۰ متر مربع کرده است.
بخش زیادی از زمین تصرفی، کوچه بوده است.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصل بر مالکیت است مگر خلاف آن ثابت شود

در نظر داشته باشید اصل بر مالکیت می باشد مگر خلاف ان ثابت شود

سلام‌چنانچه سند مالکیت ومدارک لازم دارید وشخص یا اشخاصی اقدام به گرفتن سند مجدد نموده اند دادخواست ابطال سند را بخواهید لذا چنانچه نسبت به سهم خود اقدام به سند نمودند بلامانع میباشد موفق باشید

سلام
تنها مالک باشید می توانید در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهید.

با سلام و درود . اصل بر مالکیت است مگر اینکه خلاف آن اثبات گردد .

درود
اگر تصرفات همسایه در زمین شما نمی باشد فاقد سمت برای مانع شدن میباشد .

سلام ادر قانون اصل بر مالکیت است