آیا میتونم سهم الارث خودم رو بفروشم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۷۸ #45215717

سلام . سه دانگ از ملک مشاعی به نام بنده هست و سند قطعی دارم و از سه دانگ دیگه هم یک سهم پسری دارم . انحصار ورثه انجام شده ولی ورثه برای فروش موافقت نمی کنن...
حالا من برای سه دانگ خودم مشتری پیدا کردم و میخوام بفروشم . آیا میتونم سهم الارث خودم رو هم بفروشم یا نه ؟ اگه میشه آیا باید به جایی مراجعه کنم ؟ به کار خاصی نیاز داره ؟

مشاوره حقوقی ارث
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود جای نگرانی نیست برای شما

باسلام مشکلی نیست اقدام فرمایید

با سلام
منعی وجود ندارد و شما میبایست گواهی حصروراثت را از شورای حل اختلاف دریافت کرده و سهم موروثی تان در متن گواهی حصروراثت مشخص میشود سپس فرم مالیات برارث از امور مالیاتی دارایی اخذ نمایید و نسبت به سهم خود را بصورت مشاعی به مشتری بفروشید.

نسبت به سه دانگ خودتان که میتوانید اقدام کنید برای سهم ورثه ای هم اگر توافق ندارید با هم ، باید تشریفات مزایده طی شود و بفروش برسد و سهم خود را مطالبه کنید

بله مشکلی در این خصوص وجود نخواهد داشت

بله می توانید اقدام بفرمائید

سلام
بله ، منعی ندارد .