آیا برای ازدواج مجدد حتما نیاز به رای قطعی عدم تمکین می باشد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۷ #45200556

درخصوص عدم تمکین ، بنده عدم تمکین همسرم رو زدم و حکم بدوی صادر شده و ایشون برنگشتن و حکم ازدواج مجدد هم درخواست دادم و ایشون تو دادگاه گفتم که برنمی گردند، حالا نیاز هست که حکم الزام به تمکین داشته باشم و اجرائیه بگیرم یا خیر؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اجراییه الزامی است

سلام اگر دادنامه ای مبنی بر تجویز ازدواج مجدد را دریافت نموده و قطعی شده است نیازی به الزام به تمکین نیست

با درود فراوان
بایستی دادگاه اجازه مکتوب بدهد .

البته اگر در دادگاه مربوط به تجویز ازدواج مجدد ، زوجه هم اقرار کند که تمکین نمی کرده وهم اذعان کند که حاضر نیست به هانه برگردد ، دادگه می تواند حکم به تحویز ازدواج مجدد صادر کند .

سلام بله لازم و مقدمه دادخواست تجویز ازدواج مجدد است .

چنانچه شما دادنامه‌ای مبنی بر اجازه دادگاه برایی ازدواج مجدد داشته باشید دیگر نیازی به گرفتن سایر آرا نمی باشد